Sök:
BBQtaste
Alt du behøver for en vellykket grillfest finner du på BBQtasteBBQtaste logotype

Om BBQtaste

Alt begynte på midten på 90-talet med en brennende interesse for grilling, som med åren resulterte i at vi ble et gruppe som møttes i løpet av sommeren for å grille og ha det hyggelig sammen. Vi delte med oss av tips og oppskrifter, der vi så en sterk interesse for grilling bare økte år for år.

I 2003 publiserte vi vår første hjemmeside, der formålet var at våre venner kunne få ta del av våre erfaringer og oppskrifter. Den gangen hadde vi ingen idee om at BBQtaste skulle bli Sveriges største hjemmeside for grilling.

I dag sammarbeider vi med markedsledende varemerker innen grill, mat og drikke samt har nådd en milepæl i form av over 50 000 medlemmer. Vår virksomhet bygger på ulike tjenester via vår hjemmeside og aktiviteter på markedet i form av grillskole, butikkevent og messer.

Blant våre kundereferanser finner man firmaer som Coca Cola, Heinz, Weber, Blomsterlandet, Coop, ICA, SCA Åbro med flere

Vil du vite mer om BBQtaste, vår virksomhet og forretningsidee, så er det bare å skrive til oss på services@bbqtaste.no.